Rólunk

Csomor Gabriella és Márton, azaz Gyopi és CSom idegenvezetési, program- és szállásszervezési, tolmácsolási és alap életbeli kalandjai Lengyelországban, Zakopanéban a Tátra fővárosában! Mivel egyre többen kerestek minket szállás, program, stb ügyben az iwiw-en, meg postolva, meg hasonlók, így megadjuk az email cimünket: polandtourism@gmail.com Írjatok nyugodtan! Létrehoztunk egy oldalt is Zakopanéról - böngésszétek azt is nyugodtan: www.zakopaneinfo.hu

Hozzáfűznivalóitok

  • gabrysia: Nem is olvastam a blogot, mert eltűntetek, aztán én is a fb-ról tudtam meg az apartmanházzal kapcs... (2014.07.22. 19:38) Hogy is lett nekünk apartmanházunk?
  • gab07: Jajj, ezeket olvasva elfogott a vágy, hogy nekem is legyen egy macskám. Úgy tudnak hiányzozni azok... (2011.12.10. 08:20) Néhány dolog, amit a macskáktól tanulhatunk
  • Inda Krakkóból: Wow! Gratula :) (2011.10.11. 18:39) Kapcsolatépítés
  • zsoka95: Ha tudnék lengyelül, tuti átköltöznék ZAKOPANÉBA. Erről a hétvégén is megbizonyosodtam. Lehet, ho... (2011.10.03. 21:15) "Ha"
  • Gyopár&Csom: Hát nem hiszem, hogy azt csak úgy polgári kezdeményezés gyanánt lehet nyitni... Meg aztán így is ... (2011.09.01. 17:51) Kommunikáció, mint olyan

Pontos Idő

Látogatóink a világból

free counters

2010.03.14. 14:23 Gyopár&Csom

Bébipapit a mediterrán macskának!

Agatharól kiderült, hogy forróvérű mediterrán cicalány. No ez nem abban áll, hogy minden helyi kandúr fejét elcsavarja! Sőt! Éppen az ellenkezőjét csinálja! Menekül előlük - avagy a szomszéd nála kisebb kandúrkája esetében, verekszik.

Hogy miért mediterrán ettől a mi cicánk?

Mindenki megjósolta, hogy legkésőbb március 10-ig lekölykedzik a cicánk, mert ez errefele így szokás. És ismerősünknél meg is érkezett a négy kiscica!
De nálunk nem. Sőt, nyoma sincs a dolognak. És mondtam én ezt előre! Agatha a mediterrán Budapesten látta meg a napvilágot, köszöni szépen, esze ágában sincs szerelemre gondolni. Lehet, hogy a helyi cicalányoknak a nulla fok már szerelmeskedő idő, de ő igyekszik elhajtani, az egyébként nagyon lelkes kandúrokat! (Ez persze nem mindig sikerül, erre tanú is van, vagy ötven...)

Viszont mostanság megpróbál hülyére venni a nagylány - szerintem kamaszodik - etetés terén. Gyanítom, hogy bejár a szomszédhoz, ahol elég egyet nyekkennie, és megetetik, de nálunk más a szokás. Egyszerűen annyi, hogy nem kap enni, ha van a tányérján még eledel. Szóval, ha nem képes békénhagyni, mondjuk mosogatás közben, akkor felemelem a teli kajástálat (ami nem kell neki) és egy villával szépen felaprítom a kajáját. Mindezt úgy, hogy jó hangosan zörögjek, úgysem látja mit csinálok...

Aztán visszakapja, és eszi a fog nélküli cicáknak is megfelelő kaját. Ugyanazt, ami 2 perce nem kellett.

Szóval, hogy ki kit vesz hülyére, az még nem dőlt el... (Hisz lehet, hogy egyszerűen csak arra hajt, hogy felaprított kaját kapjon...)

   CSom

Szólj hozzá!

Címkék: macska


A bejegyzés trackback címe:

https://zakopane.blog.hu/api/trackback/id/tr451838890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása