Rólunk

Csomor Gabriella és Márton, azaz Gyopi és CSom idegenvezetési, program- és szállásszervezési, tolmácsolási és alap életbeli kalandjai Lengyelországban, Zakopanéban a Tátra fővárosában! Mivel egyre többen kerestek minket szállás, program, stb ügyben az iwiw-en, meg postolva, meg hasonlók, így megadjuk az email cimünket: polandtourism@gmail.com Írjatok nyugodtan! Létrehoztunk egy oldalt is Zakopanéról - böngésszétek azt is nyugodtan: www.zakopaneinfo.hu

Hozzáfűznivalóitok

  • gabrysia: Nem is olvastam a blogot, mert eltűntetek, aztán én is a fb-ról tudtam meg az apartmanházzal kapcs... (2014.07.22. 19:38) Hogy is lett nekünk apartmanházunk?
  • gab07: Jajj, ezeket olvasva elfogott a vágy, hogy nekem is legyen egy macskám. Úgy tudnak hiányzozni azok... (2011.12.10. 08:20) Néhány dolog, amit a macskáktól tanulhatunk
  • Inda Krakkóból: Wow! Gratula :) (2011.10.11. 18:39) Kapcsolatépítés
  • zsoka95: Ha tudnék lengyelül, tuti átköltöznék ZAKOPANÉBA. Erről a hétvégén is megbizonyosodtam. Lehet, ho... (2011.10.03. 21:15) "Ha"
  • Gyopár&Csom: Hát nem hiszem, hogy azt csak úgy polgári kezdeményezés gyanánt lehet nyitni... Meg aztán így is ... (2011.09.01. 17:51) Kommunikáció, mint olyan

Pontos Idő

Látogatóink a világból

free counters

2012.01.04. 08:37 Gyopár&Csom

Új kezdet ...

Nagy rajongója vagyok az Újévnek, a hónap elejéknek, a hétfőknek, szóval az első napoknak. Amikor az ember szinte érzi a változás szelét az arcán, buzog benne az energia. Szeretem összesíteni mi is történt, mit is csináltunk, mi valósult meg terveinkből. Bár mindig túltervezzük magunkat (egy napba talán belefér 20 óra munka, 10 óra alvás, egy kis takarítás, meg varrás és főzés, no meg egy kis séta), és mindig meglepődve tapasztaljuk, ha nem sikerül (mert néha igen, és a jót könnyű megszokni).
Összességében azért elégedettek vagyunk a tavalyi évvel.

Ezt nagyrészt Nektek köszönhetjük rokonoknak, barátoknak, akik mosolyogva figyelik lelkesedésünk, meg ügyfeleknek, aki munkát, örömöt és pénzt hoznak. 

Az idei év még több munkával kecsegtet, amit már nagyon várunk, de addig is előkészülünk fejlesztünk és építkezünk. Leginkább is virtuálisan, mert a lakás már szinte kész van, így idén max. egy komolyabb felfordulást fogok rendezni. 

Mindenkinek minden szépet és jót kívánunk az Új Évre
      Gabi 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok mindennapi feladatok


A bejegyzés trackback címe:

https://zakopane.blog.hu/api/trackback/id/tr773518498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása