Rólunk

Csomor Gabriella és Márton, azaz Gyopi és CSom idegenvezetési, program- és szállásszervezési, tolmácsolási és alap életbeli kalandjai Lengyelországban, Zakopanéban a Tátra fővárosában! Mivel egyre többen kerestek minket szállás, program, stb ügyben az iwiw-en, meg postolva, meg hasonlók, így megadjuk az email cimünket: polandtourism@gmail.com Írjatok nyugodtan! Létrehoztunk egy oldalt is Zakopanéról - böngésszétek azt is nyugodtan: www.zakopaneinfo.hu

Hozzáfűznivalóitok

  • gabrysia: Nem is olvastam a blogot, mert eltűntetek, aztán én is a fb-ról tudtam meg az apartmanházzal kapcs... (2014.07.22. 19:38) Hogy is lett nekünk apartmanházunk?
  • gab07: Jajj, ezeket olvasva elfogott a vágy, hogy nekem is legyen egy macskám. Úgy tudnak hiányzozni azok... (2011.12.10. 08:20) Néhány dolog, amit a macskáktól tanulhatunk
  • Inda Krakkóból: Wow! Gratula :) (2011.10.11. 18:39) Kapcsolatépítés
  • zsoka95: Ha tudnék lengyelül, tuti átköltöznék ZAKOPANÉBA. Erről a hétvégén is megbizonyosodtam. Lehet, ho... (2011.10.03. 21:15) "Ha"
  • Gyopár&Csom: Hát nem hiszem, hogy azt csak úgy polgári kezdeményezés gyanánt lehet nyitni... Meg aztán így is ... (2011.09.01. 17:51) Kommunikáció, mint olyan

Pontos Idő

Látogatóink a világból

free counters

2010.10.04. 12:50 Gyopár&Csom

Hírdetés - Síugrás: 2011. január 20-22

Sziasztok!

Azt hiszem ez egy többek által már várt bejegyzés lesz.

Szóval elindult a jegyértékesítés a 2011. január 20-22 között Zakopanéban rendezendő síugró világkupára. Akárcsak tavaly, idén is tudtok rajtunk keresztül előzetesen jegyet vásárolni a versenyre, amely idén is csütörtök-péntek-szombaton lesz.

A feltételek, és az árak nem változtak a tavalyihoz képest. (Azaz kicsit még is, sajnos az új iroda, aki a jegyeket értékesíti - a gyakorlott zakopanei túrázók által ismert Orbis ugyanis csődbe ment - kicsit megváltoztatta a jegyfoglalás szabályait, így 5 PLZ helyett, 6 vagy 7 PLZ a foglalási díj!)

Íme a tudnivalók:

Kvalifikáció: 2011. január 20.
- Normál jegy bármely szektorba: 20 PLZ/fő.
- Kedvezményes jegy bármely szektorba: 10 PLZ/fő.

Versenynapok: 2011. január 21 és 22.
- Felső szektorokba (A és B): 70 PLZ / fő / verseny.
- Alsó szektoroba (C és D): 60 PLZ/ fő / verseny.
A versenynapokra kedvezményes jegy nincs!

Ezen felül fizetendő a jegyek foglalási díja, ami egységesen 10% / jegy, azaz 6 vagy 7 PLZ szektortól függően!

Íme a szektorok rajza:

A megrendelt jegyeket átvehetitek:
- Nálunk az irodában. (Biuro Turystyczne Zakopane, 34-500 Zakopane, Ulica Szkolna 14/a)
- Szálláshelyetekre szívesen eljuttatjuk egy a nevetekre szóló, lezárt borítékban.
- A versenyek előtt a Magyar Szektor* találkozási pontján is lesz lehetőség személyesen átvenni - ez főleg azoknak, akik csak egy-egy versenynapra jönnek.

Foglalási szándékotokkal, kéréseitekkel és kérdéseitekkel a polandtourism@gmail.com vagy az office@zakopaneinfo.hu címen keressetek!

* = Igen, idén is lesz Magyar Szektor, részletek később!

   CSom

Szólj hozzá!

Címkék: reklám siugrás


A bejegyzés trackback címe:

https://zakopane.blog.hu/api/trackback/id/tr52343725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása