Rólunk

Csomor Gabriella és Márton, azaz Gyopi és CSom idegenvezetési, program- és szállásszervezési, tolmácsolási és alap életbeli kalandjai Lengyelországban, Zakopanéban a Tátra fővárosában! Mivel egyre többen kerestek minket szállás, program, stb ügyben az iwiw-en, meg postolva, meg hasonlók, így megadjuk az email cimünket: polandtourism@gmail.com Írjatok nyugodtan! Létrehoztunk egy oldalt is Zakopanéról - böngésszétek azt is nyugodtan: www.zakopaneinfo.hu

Hozzáfűznivalóitok

  • gabrysia: Nem is olvastam a blogot, mert eltűntetek, aztán én is a fb-ról tudtam meg az apartmanházzal kapcs... (2014.07.22. 19:38) Hogy is lett nekünk apartmanházunk?
  • gab07: Jajj, ezeket olvasva elfogott a vágy, hogy nekem is legyen egy macskám. Úgy tudnak hiányzozni azok... (2011.12.10. 08:20) Néhány dolog, amit a macskáktól tanulhatunk
  • Inda Krakkóból: Wow! Gratula :) (2011.10.11. 18:39) Kapcsolatépítés
  • zsoka95: Ha tudnék lengyelül, tuti átköltöznék ZAKOPANÉBA. Erről a hétvégén is megbizonyosodtam. Lehet, ho... (2011.10.03. 21:15) "Ha"
  • Gyopár&Csom: Hát nem hiszem, hogy azt csak úgy polgári kezdeményezés gyanánt lehet nyitni... Meg aztán így is ... (2011.09.01. 17:51) Kommunikáció, mint olyan

Pontos Idő

Látogatóink a világból

free counters

2011.11.07. 12:49 Gyopár&Csom

Mi mindenen nem akadok már fent...

Apróbb gond akadt a kocsi lámpájával, ezért elmentünk szervízbe, hogy minden szépen legyen. Nem is volt gond, 5 perc alatt megoldotta a szaki, így Barbabás szépen világít megint.

Menet közben hívta fel Gabi a figyelmemet, hogy az mennyire normális és biztonságos dolok, hogy a jó munkásember cigivel a kezében matat a motorháztető alatt. Azt hiszem nem, de úgy igazán kétségbe sem estem, mondván olyan sokszor csinálhatta már... (Igaz, hogy mindig van az utolsó...)

Egy régi élmény jutott eszembe, még több, mint 10 évvel korábbról. Ekkor jött ki a budapesti lakásba a legendás Géza bácsi, aki megtalálta a gázszivárgás helyét, és szódásszifon lencséjű szemüvegében hatalmas nyugalommal meghegesztette azt nyomás alatt, mondván kikapcsolni, bekapcsolni a gázellátást felesleges nyavalya.
Kicsit akkor be voltam szarva, meg ha jól emlékszem édesapám is. Persze nem történt semmi, Géza bácsi szépen meghegesztette a csövet, és többé nem volt vele gond.

Azt hiszem ez az az élmény, amióta nem akadok ki semmin, amire munkásember képes. Persze ettől még valószínűleg Gabinak volt igaza...

    CSom

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok mindennapi feladatok


A bejegyzés trackback címe:

https://zakopane.blog.hu/api/trackback/id/tr433360827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása