Rólunk

Csomor Gabriella és Márton, azaz Gyopi és CSom idegenvezetési, program- és szállásszervezési, tolmácsolási és alap életbeli kalandjai Lengyelországban, Zakopanéban a Tátra fővárosában! Mivel egyre többen kerestek minket szállás, program, stb ügyben az iwiw-en, meg postolva, meg hasonlók, így megadjuk az email cimünket: polandtourism@gmail.com Írjatok nyugodtan! Létrehoztunk egy oldalt is Zakopanéról - böngésszétek azt is nyugodtan: www.zakopaneinfo.hu

Hozzáfűznivalóitok

  • gabrysia: Nem is olvastam a blogot, mert eltűntetek, aztán én is a fb-ról tudtam meg az apartmanházzal kapcs... (2014.07.22. 19:38) Hogy is lett nekünk apartmanházunk?
  • gab07: Jajj, ezeket olvasva elfogott a vágy, hogy nekem is legyen egy macskám. Úgy tudnak hiányzozni azok... (2011.12.10. 08:20) Néhány dolog, amit a macskáktól tanulhatunk
  • Inda Krakkóból: Wow! Gratula :) (2011.10.11. 18:39) Kapcsolatépítés
  • zsoka95: Ha tudnék lengyelül, tuti átköltöznék ZAKOPANÉBA. Erről a hétvégén is megbizonyosodtam. Lehet, ho... (2011.10.03. 21:15) "Ha"
  • Gyopár&Csom: Hát nem hiszem, hogy azt csak úgy polgári kezdeményezés gyanánt lehet nyitni... Meg aztán így is ... (2011.09.01. 17:51) Kommunikáció, mint olyan

Pontos Idő

Látogatóink a világból

free counters

2010.07.23. 10:21 Gyopár&Csom

Zakopanei idegenvezetés - csatlakozási lehetőség

Sziasztok!

Lehet csatlakozni egy ötfős társaságnak megtartott idegenvezetéshez. Amennyiben legalább egy ember csatlakozik, az ár 15 PLZ/fő, amennyiben legalább hat, az ár 12 PLZ/fő.

Időpont: 2010.07.27 - 11:00
Program: Siklóval a Gubałówka hegyre - Tátra Panoráma - Hegyi bazár - Pápai ösvény érintése - Libegővel le a hegyről - Óváros - Ótemplom, ótemető - Sajtpiac. (Várhatóan kb 3-3,5 óra.)

Találkozási pont: Zakopane, Ulica Nowotarska 35 (A Biedronka áruház parkolója.)
Megközelítés:
A) Krakkó, Nowy Targ felől érkezve a városban fellelhető első körforgalomnál az első kijáratot (Koscielisko, Chochołów felé) választva kb 6-800 méter a Biedronka nevű áruház parkolója a jobb oldalon. Könnyű felismerni a hatalmas oszlopon sárga háttéren lévő katicabogárról.)
B) Chochołów, Suchá Horá (SK) határátkelő felől érkezve: A városban addig kell haladni, amíg a központot el nem éritek. Itt két körforgalmon is át kell haladni, mindkét esetben Krakkó felé kilépve belőle. A második körforgalom után 50 méter a Biedronka parkolója bal oldalt.
C) Łysa Polana határátkelő felől érkezve: A határ után az első elágazásnál balra fordulni Zakopane irányába. A városba beérve mindig egyenesen, amíg egy körforgalmat nem leltek. Itt balra, lefele kell kilépni az első kijáraton. Innen 2-300 méter egy Y elágazás, ahol a jobb oldali szárát válasszátok az Y-nak, majd végig a főútvonalat követve eljuttok a vasútállomáshoz. Itt megint egy körforgalom állja utatokat, amiből az első lehetőségnél, egyenesen (Krakkó felé) kell kilépni. Innen 500 méter még egy körforgalom (Ami az A) jelű leírásban szerepel, itt tehát a második kijáratot (Koscielisko, Chochołów felé) választva kb 6-800 méter a Biedronka nevű áruház parkolója a jobb oldalon.

Kérem, hogy aki szeretne jelentkezni a meghirdetett idegenvezetésre, az küldjön egy emailt a polandtourism@gmail.com email címre névvel, mobilszámmal és tervezett létszámmal.

Mindenkit szeretettel várunk!

   CSom

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zakopane.blog.hu/api/trackback/id/tr112170482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása