Rólunk

Csomor Gabriella és Márton, azaz Gyopi és CSom idegenvezetési, program- és szállásszervezési, tolmácsolási és alap életbeli kalandjai Lengyelországban, Zakopanéban a Tátra fővárosában! Mivel egyre többen kerestek minket szállás, program, stb ügyben az iwiw-en, meg postolva, meg hasonlók, így megadjuk az email cimünket: polandtourism@gmail.com Írjatok nyugodtan! Létrehoztunk egy oldalt is Zakopanéról - böngésszétek azt is nyugodtan: www.zakopaneinfo.hu

Hozzáfűznivalóitok

  • gabrysia: Nem is olvastam a blogot, mert eltűntetek, aztán én is a fb-ról tudtam meg az apartmanházzal kapcs... (2014.07.22. 19:38) Hogy is lett nekünk apartmanházunk?
  • gab07: Jajj, ezeket olvasva elfogott a vágy, hogy nekem is legyen egy macskám. Úgy tudnak hiányzozni azok... (2011.12.10. 08:20) Néhány dolog, amit a macskáktól tanulhatunk
  • Inda Krakkóból: Wow! Gratula :) (2011.10.11. 18:39) Kapcsolatépítés
  • zsoka95: Ha tudnék lengyelül, tuti átköltöznék ZAKOPANÉBA. Erről a hétvégén is megbizonyosodtam. Lehet, ho... (2011.10.03. 21:15) "Ha"
  • Gyopár&Csom: Hát nem hiszem, hogy azt csak úgy polgári kezdeményezés gyanánt lehet nyitni... Meg aztán így is ... (2011.09.01. 17:51) Kommunikáció, mint olyan

Pontos Idő

Látogatóink a világból

free counters

2009.08.31. 14:12 Gyopár&Csom

Friss-szines hirek Lengyelhonból #3

POLKA-COLA:
Itten helyben létezik a Koka-Kólának az 1,75 literes kiszerelése. Kicsiny (magyar) mérnöklelkem fel nem foghatja a dolgot.

BEFOGADÁS:
Pénteken megjött a levél Krakkóból, hogy egyetlen hatóság sem talált veszélyesnek, és befogadnak Lengyelországba, mint egy jeles lengyel állampolgát (Gabi) közeli hozzátartozóját.
Ezek szerint valamikor Krakkóba is mennem kell, hogy az eljárási illetéket befizessem. Kapaszkodjatok: Összege 1 PLN! Na ja! Semmi sincs ingyen...

HAZAMENTEK:
Többen is eltávoztak körünkből.
A szomszéd macskája az, aki ezek közül rosszabbul járt, hisz egy figyelmetlen autósnak köszönhetően ő már az Örök Vadászmezőkön hajkúrássza a lepkéket, csigákat, békákat, meg ami csak jól esik. (Aga köszönjük jól van, bár hiányzik neki a játszótársa. Igaz van rakat másik...)
Szintén eltávozott körünkből Subi, azaz Szubert László, a Varsói Magyar Konzul is. Igaz ő csak hazament Magyarországra, mert lejárt a mandátuma. Egy ismerőssel kevesebb Lengyelországban. És persze béke blogja poraira, ami a külképviseleti szolgálatról szólt, és véget ért... Reméljük hamar visszatér, talán az újból megnyitott Krakkói Főkonzulátusra!

   CSom

Szólj hozzá!

Címkék: macska lengyel érdekes


A bejegyzés trackback címe:

https://zakopane.blog.hu/api/trackback/id/tr81350758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása