Igen látványosan csökkent a blogírási hajlamunk, de kérem, ezt tudjátok be annak, hogy nyár van, és kicsit megváltozott az életünk.
Konkrétan nagyon sokat dolgozunk, amit nagyon élvezünk, meg nagyon sokat foglalkozunk - de nem eleget - a ZakopaneInfoval is... E mellett pedig pihenés, főzés és alvás. Mikor mire jut idő.
(Amúgy nemrég olvastam, hogy heti 50 óra feletti munka - ne tagadjuk, szezonban ez megesik velünk - egyenes út az alkoholizmusba... Kérdem én, hogyan ha még csak sört venni sincs sokszor időm, erőm?)
Szegény blog pedig kissé háttérbe szorult... Pedig van történés rendesen... És hiszem, hogy egyszer meg is írjuk. Mindent a maga idejében.
Az elmúlt egy hónapot tökéletesen bemutatja az a sok kulináris dolog, ami történt velünk.
Indult ott, hogy levizsgáztattunk egy bacówka látogatós programot, azaz a tátrai füstölt sajtot készítő tradicionális műhely látogatását kóstoltatással. Aztán jött egy étterem megnyitó, ahol VIP-ként kezeltek. Ez egyszerre volt meglepő, és igen kellemes is. Közben egy lakodalom is becsúszott, majd jött a csoportdömping, amikor "kénytelen" az ember mindeféle éttermekben, hotelekben enni... (E tekintetben a java még hátra van, hisz Gabinak augusztus végén kétszer öt nap 5csillagos konferencia jut majd...)
Ennyi élmény mellett naná, hogy otthon is kiélem magam - amúgy is szeretek főzni, és ki is kapcsol a mókuskerékből - szóval elkészült életem első (és második) kolbásza, az első marhasültem (az égési hegek lassan beforrnak a kezemen...) és tegnap az első sajtos kiflim is. (Utóbbit jól jellemzi, hogy vacsorához be van rendelve a következő adag...)
Szóval élünk, csak dolgozunk/pihenünk, és gátlástalanul hanyagoljuk a blogot...
Bocsi, lesz ez jobb is!
Addig is jó étvágyat az élethez! Nekünk megvan!
CSom
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.