Rólunk

Csomor Gabriella és Márton, azaz Gyopi és CSom idegenvezetési, program- és szállásszervezési, tolmácsolási és alap életbeli kalandjai Lengyelországban, Zakopanéban a Tátra fővárosában! Mivel egyre többen kerestek minket szállás, program, stb ügyben az iwiw-en, meg postolva, meg hasonlók, így megadjuk az email cimünket: polandtourism@gmail.com Írjatok nyugodtan! Létrehoztunk egy oldalt is Zakopanéról - böngésszétek azt is nyugodtan: www.zakopaneinfo.hu

Hozzáfűznivalóitok

  • gabrysia: Nem is olvastam a blogot, mert eltűntetek, aztán én is a fb-ról tudtam meg az apartmanházzal kapcs... (2014.07.22. 19:38) Hogy is lett nekünk apartmanházunk?
  • gab07: Jajj, ezeket olvasva elfogott a vágy, hogy nekem is legyen egy macskám. Úgy tudnak hiányzozni azok... (2011.12.10. 08:20) Néhány dolog, amit a macskáktól tanulhatunk
  • Inda Krakkóból: Wow! Gratula :) (2011.10.11. 18:39) Kapcsolatépítés
  • zsoka95: Ha tudnék lengyelül, tuti átköltöznék ZAKOPANÉBA. Erről a hétvégén is megbizonyosodtam. Lehet, ho... (2011.10.03. 21:15) "Ha"
  • Gyopár&Csom: Hát nem hiszem, hogy azt csak úgy polgári kezdeményezés gyanánt lehet nyitni... Meg aztán így is ... (2011.09.01. 17:51) Kommunikáció, mint olyan

Pontos Idő

Látogatóink a világból

free counters

2011.08.16. 10:35 Gyopár&Csom

Étekmúlt, avagy majd egy hónap kajákban...

Igen látványosan csökkent a blogírási hajlamunk, de kérem, ezt tudjátok be annak, hogy nyár van, és kicsit megváltozott az életünk.

Konkrétan nagyon sokat dolgozunk, amit nagyon élvezünk, meg nagyon sokat foglalkozunk - de nem eleget - a ZakopaneInfoval is... E mellett pedig pihenés, főzés és alvás. Mikor mire jut idő.
(Amúgy nemrég olvastam, hogy heti 50 óra feletti munka - ne tagadjuk, szezonban ez megesik velünk - egyenes út az alkoholizmusba... Kérdem én, hogyan ha még csak sört venni sincs sokszor időm, erőm?)

Szegény blog pedig kissé háttérbe szorult... Pedig van történés rendesen... És hiszem, hogy egyszer meg is írjuk. Mindent a maga idejében.

Az elmúlt egy hónapot tökéletesen bemutatja az a sok kulináris dolog, ami történt velünk.

Indult ott, hogy levizsgáztattunk egy bacówka látogatós programot, azaz a tátrai füstölt sajtot készítő tradicionális műhely látogatását kóstoltatással. Aztán jött egy étterem megnyitó, ahol VIP-ként kezeltek. Ez egyszerre volt meglepő, és igen kellemes is. Közben egy lakodalom is becsúszott, majd jött a csoportdömping, amikor "kénytelen" az ember mindeféle éttermekben, hotelekben enni... (E tekintetben a java még hátra van, hisz Gabinak augusztus végén kétszer öt nap 5csillagos konferencia jut majd...)

Ennyi élmény mellett naná, hogy otthon is kiélem magam - amúgy is szeretek főzni, és ki is kapcsol a mókuskerékből - szóval elkészült életem első (és második) kolbásza, az első marhasültem (az égési hegek lassan beforrnak a kezemen...) és tegnap az első sajtos kiflim is. (Utóbbit jól jellemzi, hogy vacsorához be van rendelve a következő adag...)

Szóval élünk, csak dolgozunk/pihenünk, és gátlástalanul hanyagoljuk a blogot...

Bocsi, lesz ez jobb is!

Addig is jó étvágyat az élethez! Nekünk megvan!
   CSom

Szólj hozzá!

Címkék: blog gondolatok lengyel izek magyar izek zakopaneinfo.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://zakopane.blog.hu/api/trackback/id/tr733157391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása