Rólunk

Csomor Gabriella és Márton, azaz Gyopi és CSom idegenvezetési, program- és szállásszervezési, tolmácsolási és alap életbeli kalandjai Lengyelországban, Zakopanéban a Tátra fővárosában! Mivel egyre többen kerestek minket szállás, program, stb ügyben az iwiw-en, meg postolva, meg hasonlók, így megadjuk az email cimünket: polandtourism@gmail.com Írjatok nyugodtan! Létrehoztunk egy oldalt is Zakopanéról - böngésszétek azt is nyugodtan: www.zakopaneinfo.hu

Hozzáfűznivalóitok

  • gabrysia: Nem is olvastam a blogot, mert eltűntetek, aztán én is a fb-ról tudtam meg az apartmanházzal kapcs... (2014.07.22. 19:38) Hogy is lett nekünk apartmanházunk?
  • gab07: Jajj, ezeket olvasva elfogott a vágy, hogy nekem is legyen egy macskám. Úgy tudnak hiányzozni azok... (2011.12.10. 08:20) Néhány dolog, amit a macskáktól tanulhatunk
  • Inda Krakkóból: Wow! Gratula :) (2011.10.11. 18:39) Kapcsolatépítés
  • zsoka95: Ha tudnék lengyelül, tuti átköltöznék ZAKOPANÉBA. Erről a hétvégén is megbizonyosodtam. Lehet, ho... (2011.10.03. 21:15) "Ha"
  • Gyopár&Csom: Hát nem hiszem, hogy azt csak úgy polgári kezdeményezés gyanánt lehet nyitni... Meg aztán így is ... (2011.09.01. 17:51) Kommunikáció, mint olyan

Pontos Idő

Látogatóink a világból

free counters

2011.03.02. 11:57 Gyopár&Csom

HÍRDETÉS! Zakopanei idegenvezetési akció - 2011.03.11-15

Közeleg a március 15-i ünnephez kapcsolódó hosszú hétvége, itt az ideje tehát, hogy meghirdessük a szokásos, (nagy sikerű) zakopanei idegenvezetés akciót!

Tudnivalók:

Program:

A ZakopaneInfo idegenvezetés rovatában elérhető programokból szabadon válogathattok, az akciós árak az összes meghirdetett útvonalra vonatkoznak. (Sőt, az egyéni ötletekre is!)
A vezetés indul 2 fő esetén is!

Ár:

A fenti linken megjelölt árakból 15% kedvezményt adunk az akció idején minden csoportnak. Az akciós árak azokra a csoportokra is vonatkoznak, akik már megrendelték erre az időpontra az idegenvezetést! (Kivéve, ha más kedvezményt is kaptak, akkor a kettő össze nem vonható!)

Akciós időpontok:

2011. március 11 (délután), 13, 14 és 15. Utóbbi három napon délelőtt és délután is állunk szolgálatotokra. (Március 12 már most betelt!)

Az indulás időpontját az első bejelentkező határozza meg! Aki már biztosan induló csoporthoz csatlakozik, az a leggyorsabban jelentkező által választott kezdési időponthoz kell, hogy alkalmazkodjon!

Javasolt kezdési időpontok: Délelőtt 9, 10 vagy 11 óra, délután 13, 14 vagy 15 óra.

Jelentkezés módja:

Emailben a polandtourism@gmail.com illetve az office@zakopaneinfo.hu címek valamelyikén. Ugyanezeken az elérhetőségeken állunk rendelkezésetekre kérdések, kérések esetében is!

Sok szeretettel várunk Benneteket Zakopane városában!

    Gabi és CSom

Szólj hozzá!

Címkék: reklám idegenvezetés zakopanéban


A bejegyzés trackback címe:

https://zakopane.blog.hu/api/trackback/id/tr112703763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása